Lähtökohtana puhtaampi ja ekologisempi tulevaisuus

Toimintamme on perustunut alusta lähtien laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden tuottamiseen ammattimaisella otteella asiakkaita unohtamatta.

CleanBots on ylpeästi lahtelainen vuonna 2017 perustettu maahantuontiyritys, jonka toimialueeseen kuuluu koko Suomi. CleanBots maahantuo Gausium siivousrobotteja ja tuottaa palveluita yrityksille sekä julkishallinnolle. Yrityksen perustaja Teemu Tiittanen toimii yrityksen toimitusjohtajana.

Yrityksenä CleanBots haluaa toimia siivousrobotiikan edelläkävijänä tarjoten edistyksellisen tekniikan avulla asiakkailleen uudenlaisia ja kilpailukykyisiä  puhdistusratkaisuja, ekologisuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. CleanBots uskoo siivousrobottien sulautuvan luonnolliseksi osaksi koko puhtausalaa nyt ja tulevaisuudessa. 

CleanBots – Maailman edistyneimpiä siivousrobotteja alansa edelläkävijöille

Luomme kustannustehokkaita ratkaisuja, puhtaamman ja ekologisemman tulevaisuuden puolesta siivousalan ammattilaisille


AITOUS

Toimintamme tähtää aina parhaaseen asiakaskokemukseen sekä aitoihin kohtaamisiin. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme toiveista ja tarpeista sekä heidän menestyksestään.LAATU

Laatu on yksi tärkeimpiä tekijöitä, kun tuotamme palveluita. Teemme kaiken aina laadukkaasti alusta loppuun asti asiakas huomioiden.

VASTUULLISUUS

Välitämme ympäristöstämme, haluamme toimia esimerkkinä ja huolehtia ympäristöstämme sekä pitää huolta työntekijöistämme. Toimimme tasa-arvoisesti ja luomme yhteenkuuluvuuden sekä turvallisuuden tunnetta työyhteisössämme, jossa jokainen voi toimia aidosti omana itsenään. 

Myynti 010 508 9100

myynti@cleanbots.fi

Huolto 010 508 9101

huolto@cleanbots.fi

Vasarakatu 6, 15700 Lahti
Y-Tunnus: 2873254-5

Verkkolaskutusosoite